Holiday Inn Resort Kandooma ****

Fekvése:
A sziget a South Male Atoll része, mintegy 35 km-re Male nemzetközi repülőterétől

Általános:
Íme egy kevésbé ismert, elegáns, jó minőségű szálloda, mely 13 hektáros csodálatos, trópusi területen helyezkedik el. Abszolút ideális megoldás a nyugodt, felhőtlen kikapcsolódáshoz, feltöltődéshez, bár az aktív pihenést kedvelők is megtalálják számításukat a szigeten.

Szolgáltatások:
A sziget széleskörű és jó minőségű szolgáltatások egész hadával óhajtja elkápráztatni a „szigetlakókat”. Nyaralásunkat medence, éttermek, bárok, SPA részleg, különleges hangulatú fitness terem, kirándulási-, sportolási lehetőségek, búvárkodási lehetőség teszi teljesebbé többek között.Beach villa:
A villák mindössze egy ugrásra találhatóak a tengerparttól, a vakító fehér homokon, csodálatos trópusi környezetben. A villához, benti-, kinti tusoló, televízió, erkély/balkon tartozik többek között.

Víz feletti villa:
A közel 70 m2-es villában utasaink maximálisan kiélvezhetik a víz feletti szobatípus előnyeit: privát napozóterasz, nyitott fürdőszoba csodálatos panorámával, nappali rész teszi kellemesebbé tartózkodásunkat. A villában minden adott, hogy nyaralásunk a lehető legnagyobb kényelemben teljen, ráadásul mindez luxuskörnyezetben.Részvételi díj (2 ágyas elhelyezés esetén):
  • Beach villa:                        28.000 Ft/fő/éj-től
  • Vízfeletti villa:                     59.000 Ft/fő/éj-től

Ellátás: reggeli

Retúr hajós transzfer:  49.000 Ft/fő-től